Autójavítás
Zöldkártya
Műszaki vizsgáztatás
Gumijavítás, szerelés, árusítás
Gépjárműdiagnosztika
Gépjárműklímatöltés, -tisztítás, -javítás
Hatósági eredetvizsgálat
Autómosás, takarítás
Elektromos javítások
Bosch felszerelési cikkek árusítása
 

 

Szolgáltatások

Autójavítás

Teljes körű (fényező és lakatosmunkák kivételével) márkafüggetlen gépjárműszerviz, személy és haszongépjárművek ( 3.5 t.-ig ).

Zöldkártya

Benzin, diesel személy és teherautók (kivétel ezek alól a vegyes üzemeltetésű "benzin-gáz" üzemű járművek). Telefonos bejelentkezés esetén a megbeszélt időpontban azonnal elvégezzük a vizsgálatot és a igazolólap kiadást.

Műszaki vizsgáztatás

Előzetes állapotfelméréssel, javítási ajánlattal.

Gumijavítás, Szerelés, Árusítás

Szerelés, centrírozás, javítás, téli-nyári eladási akciók gumiabroncs, felni értékesítés.

Gépjárműdiagnosztika

Motor, komputerdiagnosztika.

Futómű diagnosztika, beállítás.

Fék, lengéscsillapító mérés

 

Gépjárműklimatöltés, -tisztítás, -javítás

Klíma töltés

Az ACS500 teljesen automatikus klímaszerviz-készülék a maximális hatékonyságot biztosítja a munkafolyamatoknál. Minden munkafolyamat teljesen automatikus, mind a hűtőközeggel végzett
szervizmunka, mind az olajjal és a kontrasztanyaggal végzett feladatok.

Klíma tisztítás

A légkondicionálók hűtőbordái, illetve a kondenzvíz rendszere megfelelő fertőtlenítés nélkül kiváló életteret biztosíthat baktériumok, vírusok, gombák egyszóval a mikroorganizmusok számára. A téli hónapokban mikor a légkondicionálók nincsenek bekapcsolva, illetve ha a klímaberendezésben lerakódik a por, kosz és egyéb szennyeződés, könnyen felszaporodhatnak a mikroorganizmusok. A légkondicionálók üzemelése közben ezek a kórokozók a levegővel együtt keringenek, melyeket így belélegzünk.

A legelterjedtebb kórokozók az Aspergillus fumigatus, Penicillum, Brucella melitenses, melyek allergiás tüneteken kívül akár hőemelkedést, lázat, légúti megbetegedéseket, máj/lép/nyirokcsomó nagyobbodást, súlyveszteséget is okozhatnak. A baktériumok közül a legveszélyesebb a Legionella pneumophilla, mely a légiós betegség kórokozója. . A légkondicionálókat nem elegendő karbantartási szinten tisztítani, hanem rendszeresen, legalább évente megfelelő fertőtlenítő anyaggal fertőtleníteni kell.

Ezen módszer segítségével kettős hatást érünk el egy munkafolyamattal:
- A nagy nyomáson történő tisztítás hatására kitisztulnak az elpárologtató pólusai, ezáltal javul a hűtési hatásfok.
- A termék rendkívül hatékony fertőtlenítő hatásának köszönhetően elpusztulnak a klímaberendezés "kelletlen lakói" a különféle gombák, vírusok, baktériumok és mikroorganizmusok.

Hatósági eredetvizsgálat

Hatósági előzetes eredetiségvizsgálat.
A jármű előzetes eredetiségvizsgálata: közreműködő bevonásával végzett olyan hatósági eljárás, amelynek célja a járművek azonosító adatai és a jármű okmányok valódiságának megállapítása.

Kinek az érdeke az eredetiségvizsgálat?
A vásárlónak, mert a használt jármű vásárlása előtt meggyőződhet annak eredetiségéről, így nem kell tartania attól, hogy nem “tiszta” járművet vásárol. Az eredetiségvizsgálatot lehetőleg az adás- vételi szerződés aláírása előtt készíttesse el, mivel az adás- vételi szerződés aláírásával már tulajdonába kerül a jármű, tulajdonjogot szerez.

Mikor kell eredetiségvizsgálatot végezni?
A használt jármű tulajdonjogában bekövetkezett változásakor, továbbá a gyártótól származó, de járműkísérő lappal nem rendelkező új jármű, valamint a járműnyilvántartásban korábban még nyilvántartásba nem vett lassú jármű, vagy egyéb jármű első forgalomba helyezésekor.

Mi történik az eredetiségvizsgálat során?
Az eredetiségvizsgálat során a vizsgáló szakértő az alábbi kérdésekben nyilatkozik a központi adatfeldolgozó hivatala felé. A forgalmi engedély adatai megfelelnek-e a járművön olvasható azonosító adatoknak, úgymint forgalmi rendszám, alvázszám, típustábla, motorszám, stb…


Előzetes telefonos időpont egyeztetés után, a vizsgálat (a központi szerver terheltségének függvényében) 40-60 percet vesz igénybe. Az eredetvizsgálathoz szükséges okmányokról, árakról ügyfélszolgálati munkatársunk áll rendelkezésére a 06-26-312-340-es telefonszámon, vagy munkaidőben személyesen.

Autómosás, takarítás

Kézi autómosás, forró wax, hideg wax, belső takarítás, gőzborotvás alváz, és motormosás.

Elektromos javítások

Generátorok, önindítók szakszerű javítása felújítása, fényszóró beállítás, akkumulátor műszeres vizsgálata, -töltése, -cseréje, riasztó rendszerek telepítése, központizárak beszerelése, cd-rádiók, audio berendezések szakszerű beszerelése, stb...

Bosch gépjárműfelszerelési cikkek árusítása

Akkumulátorok ( Japán és Európai szabvány szerinti méretekben ), gyújtógyertyák, -izzítógyertyák, ablaktörlők, ékszíjak, olaj -üzemanyag -levegő szűrők, izzók és egyéb BOSCH alkatrészek, kiegészítők árusítása, beszerzése rövid határidővel.